Goya Cherries 6oz (170g)
- Koop 5 voor € 3,05 en bespaar 3%
- Koop 10 voor € 2,98 en bespaar 5%
Goya Cherries zijn geconserveerde, gezoete kers. In hun moderne vorm worden de kersen eerst bewaard in een pekeloplossing die meestal zwaveldioxide en calciumchloride bevat om de vruchten te bleken, daarna bevochtigd in een suspensie van voedselkleuring (rode kleurstof voor levensmiddelen is FD & C Red 40), suikerstroop en andere componenten. Goya Cherries zijn een ingrediënt in veel cocktails, waardoor ze de bijnaam "cocktailkersen" krijgen. De Goya Cherries is bekend onder de Antillianen om taarten te decoreren.
- Geconserveerde, gezoete kersen
- Ze zijn een ingrediënt in veel cocktails
- Bekend onder de Antillianen
Ingrediënten
Kersen, water, glucosestroop, fructose-glucosestroop, appelzuur, citroenzuur, natuurlijke en kunstmatige smaak, kaliumsorbaat (conserveermiddel), natriumbenzoaat (conserveringsmiddel), rood 40, zwaveldioxide (conserveermiddel)
Goya Cherries zijn geconserveerde, gezoete kers. In hun moderne vorm worden de kersen eerst bewaard in een pekeloplossing die meestal zwaveldioxide en calciumchloride bevat om de vruchten te bleken, daarna bevochtigd in een suspensie van voedselkleuring (rode kleurstof voor levensmiddelen is FD & C Red 40), suikerstroop en andere componenten. Goya Cherries zijn een ingrediënt in veel cocktails, waardoor ze de bijnaam "cocktailkersen" krijgen. De Goya Cherries is bekend onder de Antillianen om taarten te decoreren.
- Geconserveerde, gezoete kersen
- Ze zijn een ingrediënt in veel cocktails
- Bekend onder de Antillianen
Ingrediënten
Kersen, water, glucosestroop, fructose-glucosestroop, appelzuur, citroenzuur, natuurlijke en kunstmatige smaak, kaliumsorbaat (conserveermiddel), natriumbenzoaat (conserveringsmiddel), rood 40, zwaveldioxide (conserveermiddel)